Tjenester

Poliklinikk

I vår poliklinikk utføres rutinebehandlinger som helsesjekk, vaksinering, ID-merking, kloklipp, uttak av blodprøver, passutstedelser osv.
Les mer..

Tannpleie/tannrøntgen

Vi har en moderne tannunit med ultralydsscaler for fjerning av tannstein, poleringsutstyr og bor til hjelp ved trekking av tenner. 
Les mer..

ID-merking

ID-merking med mikrochip gjøres på de fleste hunder og katter. Dette gjøres ved at en liten chip blir lagt under huden i nakken på ditt dyr.
Les mer..

Avliving/kremering

Å avgjøre når tiden er inne for avliving av ditt dyr er vanskelig følelsesmessig. Likevel er dette et viktig ansvar du har som dyreeier. 
Les mer..

Ultralyd

Vi fikk ultralydmaskin sommer 2016 og alle tre veterinærer har vært på kurs. Foreløpig bruker vi ultralyd apparatet til å sjekke graviditet på hunder..

Les mer..

Produksjonsdyr og hest

Kirkenes dyreklinikk tilbyr, i samarbeid med veterinær Siw Hege Mortensen, ambulatorisk praksis på produksjonsdyr og hest. 
Les mer..

Røntgen

Røntgenundersøkelse er et godt diagnostisk hjelpemiddel som brukes både ved rutineundersøkelser som f.eks. HD-røntgen..
Les mer..

Kirurgi

Vi har en velutstyrt operasjonssal hvor vi benytter gassanestesi ved de fleste kirurgiske inngrep. Ved mindre kirurgiske inngrep og rutineoppgaver er injeksjonsanestesi ofte brukt.  Les mer..

Laboratorium

I vårt laboratorium har vi blodanalysemaskiner for hematologi og biokjemi samt mikroskop for undersøkelse av urin, blod, ørevoks mm. *
Les mer..

Øyne/øyelysing

Vi har instrument til å måle øyetrykk, sjekke for øyesår og tåreproduksjon osv. Siste tilskudd av utstyr til klinikken er at vi kan fjerne feilstilte øyehår skånsomt og permanent ved hjelp av cryoepilering. Les mer..

Dags-oppstalling

Vi har 3 oppstallingsbur som kan brukes på dagtid, men har dessverre ikke mulighet for 24 timers oppstalling.
Les mer..

Reise til utland

Dersom dere har tenkt å reise til utlandet med deres hund/katt bør den være mikrochippet, 
Les mer..